”Siapa faham dia cakap..tak faham tapi mmg tererla dan terhibur u..Lawak 4 bahasa asing Zulin Aziz bikin Netizen terhibur.

”Siapa faham dia cakap..tak faham tapi mmg tererla dan terhibur u..Lawak 4 bahasa asing Zulin Aziz bikin Netizen terhibur.

 

Siapa yang tidak kenal dengan pengacara, penyampai radio, penyanyi dan pelawak yang sering saja membuat video-video lawak atau miming suara artis, terutamanya Dato Siti Nurhaliza. Memang sebijik menjadi beb!

Banyak pengikut yang tidak kering gusi melihat perangai gila-gila Zulin ni. Sudahlah cantik, comel, kelakar pula tu. Terbaru, Zulin memuatnaik satu video beliau cuba bercakap 4 bahasa asing iaitu Thailand, Kantonis, Tamil dan Latin.

KD tidak pasti kalau perkataan yang disebut oleh Zulin itu benar atau semborono sahaja, tetapi apa yang penting bunyinya memang sebijik sama! Memang pandai betul si Zulin ni bercakap bahasa asing walaupun hentam sahaja, hahaha.

Rata-rata netizen terhibur dengan cubaan Zulin cuba bercakap 4 bahasa ini. Semuanya rasa terhibur dengan bakatnya. Tak kurang juga ada yang mengatakan Zulin ini sangat kelawa! Kelawa? Rupanya kelakar+lawa jadilah kelawa.

Bergulung lidah cakap tamil

Krup krap krup krap jak ku tauk hahaha

Nak marah pun boleh tergelak tengok Zulin walau tak faham apa pun

Sumber: IG Zulin Aziz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*