Masih Ingat Jojie Kakak Kepada Penyanyi Ella? Lihat Wajah terbaru Anak Jojie Aminuddin yang Super Duper Comel, Persis Anak Arab ala2 Mix gitu!..

Masih Ingat Jojie Kakak Kepada Penyanyi Ella? Lihat Wajah terbaru Anak Jojie Aminuddin yang Super Duper Comel, Persis Anak Arab ala2 Mix gitu!..

MASIH INGAT JOJIE KAKAK KEPADA PENYANYI ELLA? LIHAT WAJAH TERBARU ANAK JOJIE AMINUDDIN YANG SUPER DUPER COMEL, PERSIS ANAK ARAB ALA2 MIX GITU!

Masih Ingat Jojie Kakak Kepada Penyanyi Ella? Lihat Wajah terbaru Anak Jojie Aminuddin yang Super Duper Comel, Persis Anak Arab ala2 Mix gitu!

Kakak kepada ratu rock Malaysia, Ella iaitu Jojie Aminuddin yang sebelum ini mengalami keguguran ketika kandungan usia 3 bulan awal tahun lalu kini terubat apabila menerima seorang anak angkat perempuan.


Selepas dua tahun berkahwin, Jojie dan suaminya, Jojie, Syahrizal Ismail ini mengambil anak angkat yang diberi nama, Mariam Syahrizal.

Berita gembira tersebut telah dimaklumkan sendiri oleh suami Jojie. Kata Syahrizal, Maryam telah hadir dalam keluarganya pada hari Arafah yang lalu bersamaaan hari Khamis malam Jumaat.


“Saya ingin memperkenalkan anak saya dan Jojie, Alhamdullilah baru 2 minggu dilahirkan. Doa yang terbaik ya,” ujarnya kepada MH Online.

Klik untuk gambar besar


“Maryam sampai di rumah kami pada hari Arafah, Khamis malam Jumaat dan hari merdeka serta Hari Hari Haji. Juga kemenangan Malaysia Sukan Sea,” kata suami Jojie dengan penuh rasa gembira.

Semoga dengan kehadiran Maryam dalam hidup Jojie dan suami dapat menambahkan lagi bahagia dalam keluarga mereka.

Kami turut mendoakan agar Maryam dapat membesar dengan sihat dan dapat menjadi anak yang solehah buat ibu dan bapanya.

Sumber:myartis

Maryam kini sudah berusia hampir 4bulan. Jom kita lihat wajah Maryam yang sangat comel ini

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*